Om Blancolån24

Om oss

Blancolån24 grundades 2018 med målet att hjälpa konsumenter till billigare blancolån. Räntan kan variera avsevärt mellan olika långivare som erbjuder lån utan säkerhet, det är därmed viktigt att jämföra lånevillkoren mellan ett flertal olika långivare innan man signerar ett låneavtal.

Oberoende jämförelsetjänst för blancolån

Bancolån24 är en oberoende jämförelsetjänst för lån. Hos oss hittar du endast kundbetyg från marknadsledande tredjepartstjänster som Trustpilot. Du kan därmed känna trygg över att långivarens betyg representerar kundernas upplevelse.

Ansvarsfriskrivning

Blancolån24 är en jämförelsetjänst för blancolån. Om du har några frågor om ett lån rekommenderar vi att du kontaktar respektive långivare för mer information.

Tänk på att räntan alltid sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Långivare anger därmed endast ett ränteintervall, exempelvis 2,95 – 23,95 %. Du måste alltid ansöka om ett lån för att få reda på din personliga ränta, dock är en ansökan aldrig bindande.

Beräknade belopp i vår jämförelsetjänst bygger på den lägsta räntan som långivaren erbjuder. Även fast vi kontinuerligt uppdaterar räntor och avgifter kan vi inte garantera att dessa är aktuella, vi rekommenderar dig därmed att alltid undersöka villkoren på respektive långivares hemsida.

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss som driver Blancolån24 får du gärna använda kontaktformuläret lite längre ned på denna sida.

Kontakt

14 + 7 =